Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce)

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü olarak, öğrencilerimizin modern siyasi trendleri ve uluslararası sistemi anlayabilmesi, anlamlandırabilmesi ve eleştirel bakış açılarıyla analiz edebilmesi için gerekli olan alanın temel metinlerini ve güncel araştırma ve inceleme sonuçlarını tanımalarını ve içselleştirmelerini sağlamayı amaçlamaktayız.

Bu amacımıza ulaşabilmek için öğrencilerimizin eleştirel ve analitik düşünme becerilerinin ilerletilmesine, disiplinlerarası bilgi birikimi ve entelektüel donanıma sahip olarak mezun olmalarına ve siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler uzmanları olarak profesyonel kariyerlerine başlamalarına özel önem vermekteyiz.

ADNAN ŞİŞMAN
Prof. Dr. ADNAN ŞİŞMAN
ALİ TEKİN
Prof. Dr. ALİ TEKİN
Şakir DİNÇŞAHİN
Prof. Dr. Şakir DİNÇŞAHİN
SÜHA ATATÜRE
Prof. Dr. SÜHA ATATÜRE
TARIK DEMİR
Doç. Dr. TARIK DEMİR
AHMET ÖZCAN
Dr. Öğr. Üyesi AHMET ÖZCAN
SELİM SEZER
Dr. Öğr. Üyesi SELİM SEZER
ALPER TUNGA ŞAHİNER
Arş. Gör. ALPER TUNGA ŞAHİNER
ELA ÖZKAN
Arş. Gör. ELA ÖZKAN
Listelenen ücretlere KDV dahil değildir. KDV dahil ücretler için ücret hesaplama sayfasını kullanabilirsiniz.
Program Ücret [*] Tercih İndirimli [?] Kontenjan Taban Puan Başarı Sıralaması Kılavuz Kodu Bakınız
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce)
  50% İndirimli 28.947 ₺ * 23.157,60 ₺ 8 - - 201790341 YÖK Logo 18, 21, 22, 23, 24, 64, 99
  100% Burslu Ücretsiz - 2 - - 201790334 YÖK Logo 18, 21, 22, 23, 24, 64, 99
  • *Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
  • **Peşin ödemelerde %5 indirim yapılır.

Uygulamalı EĞİTİM Veren Uluslararası ARAŞTIRMA ÜNİVERSİTESİ